L’arquitectura com a marca

L’arquitectura com a Marca

Autores: Anna Pujol Ferran, Oscar Farrerons Vidal

Idioma: Catalán

Encuadernación: Tapa blanda

Páginas: 120 páginas

Tamaño (cm): 18.9 ancho x 24.6 alto

 

 

 

 

 

 

 

Resumen

La comunicació ha arribat a totes les disciplines i temàtiques i l’Arquitectura no n’és una excepció. El nombre d’edificis, espais i monuments que es converteixen en marques arquitectòniques ha augmentat en els darrers temps i són presents en ciutats diverses d’arreu del món. Les marques potencien la imatge d’empreses, ciutats i països, que es posicionen com a destins turístics. Talment, els arquitectes que les projecten esdevenen arquitectes mediàtics o senzillament, arquitectes-marca.

 

Amb una arquitectura singular i diferenciadora són productes de consum dins d’aquesta societat que busca nous reptes tant urbanístics com socials.

 

No importa la seva funció, tant poden ser museus, biblioteques, monuments commemoratius o pavellons, que primer de tot són símbols arquitectònics i que els visitants o receptors els converteixen en marques admirades.

 

El següent llibre ens endinsa en l’anàlisi d’algunes marques per entendre i aprofundir en aquest fenomen, que s’albira creixent al llarg del segle XXI.

 

Adquirir un ejemplar impreso en: Amazon.esAmazon.comAmazon.co.ukAmazon.deAmazon.frAmazon.itLulu

Share
Esta entrada fue publicada en OS Monográfico y etiquetada , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.