L'arquitectura com a Marca

Portada

La comunicació ha arribat a totes les disciplines i temàtiques i l’Arquitectura no n´és una excepció. El nombre d’edificis, espais i monuments que es converteixen en marques arquitectòniques ha augmentat en els darrers temps i són presents en ciutats diverses d’arreu del món. Les marques potencien la imatge d’empreses, ciutats i països, que es posicionen com a destins turístics. Talment, els arquitectes que les projecten esdevenen arquitectes mediàtics o senzillament, arquitectes-marca.

Amb una arquitectura singular i diferenciadora són productes de consum dins d’aquesta societat que busca nous reptes tant urbanístics com socials.

No importa la seva funció, tant poden ser museus, biblioteques, monuments commemoratius o pavellons, que primer de tot són símbols arquitectònics i que els visitants o receptors els converteixen en marques admirades.

El següent llibre ens endinsa en l’anàlisi d’algunes marques per entendre i aprofundir en aquest fenomen, que s’albira creixent al llarg del segle XXI.

Categoría: Arte y Arquitectura

Idioma: Catalán ISBN: 978-84-946352-9-8 DOI: https://doi.org/10.3926/oms.369


Formato digital (Open Access): PDF[CAT]GooglePlay

Formato papel: Amazon.esAmazon.comAmazon.co.ukAmazon.deAmazon.frAmazon.itLulu
OmniaScience, 2011-2019 - www.omniascience.com